Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
- 1,2 kg. rodfrugter, skåret i mindre tern – brug det du har af rødder, beder og roer
- 2 spsk. olie til at stege i
- Salt & peber
- 300 g Aalbæk Chorizo eller Aalbæk Fennikel Salami
- Skal fra 1 citron
- 1 bundt frisk dild
- 250 g. salatost, fx vegansk
Urteolie
- Dild
- Persille
- Karse
- Rapsolie
- Salt og peber og en anelse rørsukker.
Tilberedning
Skær grøntsagerne i mindre tern.
Råsteg dem i olie, fx. ved høj varme i en wok.
Tilføj salt og peber.
Skær pølse ud i små croutoner og rist dem sammen med grøntsagerne. Grøntsagerne skal have lidt bid.
Kom på fad og tilføj citron julienne, frisk dild og urteolie.
Bræk stykker af osteblokken over.
PS: Du kan lave en hurtig urteolie af fx. dild, persille og karse, der blendes med rapsolie, salt, peber og en anelse rørsukker.