Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
- 1,2 kg. rodfrugter, skåret i mindre tern – brug det du har af rødder, beder og roer
- 2 spsk. olie til at stege i
- Salt & peber
- 300 g Aalbæk Tapas pølse med Emmentaler, eller Aalbæk Chorizo med paprika eller Aalbæk Fennikel Salami
- Skal fra 1 citron
- 1 bundt frisk dild
- 250 g. salatost, fx vegansk
Urteolie
- Dild
- Persille
- Karse
- Rapsolie
- Salt og peber og en anelse rørsukker.
Tilberedning
Skær grøntsagerne i mindre tern.
Råsteg dem i olie, fx. ved høj varme i en wok.
Tilføj salt og peber.
Skær pølse ud i små croutoner og rist dem sammen med grøntsagerne. Grøntsagerne skal have lidt bid.
Kom på fad og tilføj citron julienne, frisk dild og urteolie.
Bræk stykker af osteblokken over.
PS: Du kan lave en hurtig urteolie af fx. dild, persille og karse, der blendes med rapsolie, salt, peber og en anelse rørsukker.
Lavet med disse produkter
![Aalbæk Fennikel Salami 450 g](/media/kpsdgdg2/911967_aalbæk_spec_fennikelsalami_450g.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=132841200965230000)
Aalbæk Fennikel Salami 450 g
Se produktSe også disse opskrifter
![Frokosttærte med proteinmel, forårsløg og krydret chorizo](/media/qwqaqbiy/frokosttærte_aalbæk_øko_chorizo_1.jpg?crop=0.3206808664418806,0.26252853200154369,0.39368174324287725,0.16619668736797216&cropmode=percentage&width=540&height=720&rnd=133014879561000000)
Frokosttærte med proteinmel, forårsløg og krydret chorizo
Se opskrift![God morgen med brunchpølser og tomatkompot](/media/1yjlozdm/godmorgen_aalbæk_brunchpølser_tomatkompot_3.jpg?crop=0.32772693544397724,0.05933903729829363,0.25488498639624041,0.10620575069445218&cropmode=percentage&width=540&height=720&rnd=133014879554270000)
God morgen med brunchpølser og tomatkompot
Se opskrift![Powerfuld måltidssalat med sprødstegt bacon og grønt](/media/14xh24rh/opskrifter_blog_540x720_bacon_hero.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=132374638813630000)