Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
- 1/2 rapsolie
- 2 ruller butterdej af 275 g
- 6 spsk. dijonsennep
Fyld
- 400 g Aalbæk Pancetta
- 700 g løg
- 4 spsk. timian
- friskkværnet peber
- 5 æg
- 300 ml cremefraiche 18%
- 200 g revet cheddarost
Tilberedning
Forme
2 forme med løs bund på 30 cm x 10 eller runde forme på 22 cm i diameteren.
Smør formene med olie og for dem med butterdejen.
Gem lidt dej til pynt.
Fordel et tyk lag sennep over bunden og stil til side.
Fyld:
Skær Pancetta’en i terninger i 2x 2 cm.
Pil og skær løgene i tynde både.
Varm en pande og steg Pancetta let gyldent.
Tilsæt løgbåde og steg i 5 minutter ved lav varme. Vend godt rundt.
Krydr med timian og peber.
Fordel Pancetta-blandingen i tærtebundene.
Rør æg sammen med cremefraiche og revet ost og fordel blandingen over Pancetta-blandingen.
Skær butterdej rest i lange 1,5 cm brede strimler og sno let og pynt på tærterne.
Bag tærterne ved 200 grader i 35 minutter.
Lavet med disse produkter

Aalbæk Dansk Pancetta ekstra tørret 1/2 side ca. 900 g
Se produktSe også disse opskrifter

Frokosttærte med proteinmel, forårsløg og krydret chorizo
Se opskrift
Grønne spinatwraps med urtehummus, majroe og Dansk Pancetta
Se opskrift
Grød med havre, urter og Dansk Pancetta
Se opskrift