
Aalbæk Øko Chorizo med jalapenos - 2000 g
Der er smæk på smagen på den gode måde, uden at jalapenos overdøver chorizoens karakteristiske velsmag. Lavet på gode kødstykker og spæk af økologisk danske velfærdsgrise, krydderier og jalapenos. Modnes ved 24 grader i høj luftfugtighed, hvor chorizopølserne hænger i 36 timer mens dehydreres med 30%. Det tager 14-16 dage at lave en chorizo, og det er modningsprocessen som giver den fantastiske, intense smag og aroma. Det betyder, at du kan bruge mindre kød. Produktet er helt fri for tilsætningsstoffer kun tilsat umage, tid og godt håndværk.
Perfekt i powerfulde frokostsalater, supper, pizza, tapas eller spicy onepot.
Næringsindhold pr. 100g
Energi | 1799 kJ/434 kcal |
Fedt | 38 g |
-- Heraf mættede fedtsyrer | 15 g |
Kulhydrat | 2,1 g |
-- Heraf sukkerarter | 2,1 g |
Protein | 21 g |
Salt | 4,6 g |

Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Økologisk grisekød 139 g, salt, økologiske krydderier (bl.a. paprika), økologisk dextrose, økologisk rødbede, starterkultur.
Røget og tørret.
Opbevares ved maks. 5ºC. Holdbarhed 150 dage.
Kolli: 4 x 2000 g
Varenummer: 911206
Relaterede opskrifter

Nem Minestrone med sorte bønner, pasta, chorizo og pølse
Se opskrift
Hvid øko chorizopizza med ricottacreme
Se opskrift
Pandestegt Kåltortilla med butternutsquash, øko chorizo og ristet hamp
Se opskrift
Råstegte blomkål med chorizo, mandler og grønne bønner
Se opskrift
Hot meals Chili ”sin carne” – med spicy chorizotopping
Se opskrift
Frokosttærte med proteinmel, forårsløg og krydret chorizo
Se opskrift